Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков е забранил практиката с

...
Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков е забранил практиката с
Коментари Харесай

Рашков забранил на катаджиите да се крият в храстите |

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков е забранил практиката с криещите се в храстите катаджии със заповед от юни.

За това оповестява някогашният народен представител от Реформаторския блок адв. Петър Славов, който е получил от министъра отговор на свое писмо.

В кореспонденцията Рашков го твърди, че с цел да се приключи рисковата процедура на изскачащи от храстите катаджии, е разпоредил и чиновниците, и служебните коли да са на очевидно за водачите място. Министърът е наредил още да няма " безцелни инспекции ", в които се търси някакво дребно нарушаване на лидера, в случай че той очевидно не нарушава разпоредбите на пътя. Разпоредено е още водачите, които основават риск от произшествия за колоната, да бъдат извеждани от потока, както и полицейските чиновници да се отнасят с почитание към жителите при инспекция.

" Най-после успяхме с Мартин Димитров (депутат в настоящия парламент) и аз самият (практикуващ адвокат) да се преборим порочната процедура на ‘криещи се в храстите’ чиновници на КАТ да бъде прекъсната ", написа във фейсбук профила си Славов и разгласява отговора от Бойко Рашков.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР